♦ Dr. Gloviczki Zoltán rektor, Apor Vilmos Katolikus Főiskola: „Szívből örülök a fejleményeknek! Sajnos nagyon ritka, hogy egy értelmes és értékes, de nem felülről jövő kezdeményezés utat tudjon törni magának… Főiskolánkon minden érintettnek meleg szavakkal ajánlottam figyelmébe mindezt!”

♦ Perlikné Dallos Gabriella, adománygyűjtésünk egyik támogatója:“Tanítóként nagyon jó ötletnek tartom az online feladatgyűjteményt, remélem sikerül megvalósítani.”

♦ Both Gabi író és főszerkesztő, MeseCentrum – IGYIC ifjúsági és gyerekirodalmi blog: “Betűmágusok, megszállott útkeresők, a gyerekeink jövőjének megalapozói.”

♦ Anonymus, adománygyűjtésünk név nélküliséget kérő támogatója: A gyerekeim kiegyensúlyozottak, boldogok és tele vannak tudásvággyal. Ez a Ti érdemetek is! Még karantén idején is alig várták az online foglalkozásokat Veletek. Remélem, minél több kisiskoláshoz és szüleikhez elér a kezdeményezés útján az, aminek mi minden nap részesei lehetünk!”

♦ Anonymus, adománygyűjtésünk név nélküliséget kérő támogatója: Ez csodálatos kezdeményezés! Sok erőt kívánok hozzá!”

♦ Anonymus, adománygyűjtésünk név nélküliséget kérő támogatója:”Tanítóként nap mint nap élem át egy ilyen feladatbank hiányát. Szerény összeggel tudom támogatni a megvalósítást, de bízom benne, hogy mások is megteszik.” 

♦ Anonymus, adománygyűjtésünk név nélküliséget kérő támogatója: “Segítek, hogy segíthessetek.”

♦ Anonymus, adománygyűjtésünk név nélküliséget kérő támogatója: „Sok sikert kívánok ehhez a nemes célhoz. Szívesen járultam hozzá és osztom meg másokkal is.”

♦ Anonymus, adománygyűjtésünk név nélküliséget kérő támogatója: „Kiváló emberek csak kiváló munkát végezhetnek, köszönöm, hogy támogathattam!”

♦ Anonymus, adománygyűjtésünk név nélküliséget kérő támogatója:“Szülőként nagyon fontosnak tartom ezt.”

♦ Anonymus, adománygyűjtésünk név nélküliséget kérő támogatója: “Köszönet.”

♦ Anonymus, adománygyűjtésünk név nélküliséget kérő támogatója: “Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek, sok sikert kívánok!”