♦ A célunkat támogatásra érdemesnek tartó cégek 1.100.000 Ft-os felajánlása mellé közösségi összefogással sikerült összegyűjtenünk annyi adományt, amennyivel már belevághattunk a weboldal fejlesztésébe, amivel a hátunk mögött már nekiveselkedhetünk az előttünk álló tengernyi szakmai munkának is.

♦ Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karral szoros együttműködésben, oktatók és hallgatók közös bevonásával dolgozunk a tartalmi fejlesztésen. Olyan példaértékű együttműködési modellt igyekeztünk kidolgozni, mely a pedagógiai tanulmányok, a gyakorlatban hasznosítható tudás és a társadalmi felelősségvállalás szerves egységére épül.

♦ Terveink szerint 2022 tavaszán indulhat a tesztelés. Ebben az időszakban az előzetesen feliratkozók a teljes tartalomhoz és összes funkcióhoz hozzáférést kapnak, nem csak azokhoz, melyek az oldal indulását követően is ingyenesek maradnak. Tesztelő kollégáink visszajelzése alapján végezzük majd el a szükséges korrekciókat, kiegészítéseket, mert a legfontosabb, hogy a tanítók mindennapi munkáját támogató, valódi segítséget tudjunk nyújtani. Ehhez pedig ki mást kellene meghallgatnunk, kinek a véleményére kellene odafigyelnünk, ha nem a tanítókéra.

Kategória: Információk