Miért nem lesz ingyenes az egész tartalom, miért volna fontos, hogy legyenek előfizetők is?

Mert a hosszú távú működtetés és folyamatos továbbfejlesztés költségeit valakinek állnia kell. Mindent megteszünk további céges CSR támogatások bevonásáért, de többféle forrásból kell biztosítanunk a hosszú távú, kiszámítható működés feltételeit, valamint a teljes tartalom minimum 50%-ához való ingyenes hozzáférés lehetőségének fenntartását.

Bár ismeretlenül bárki bármit mondhat, s mint tudjuk, „nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani” *, mégis fontosnak tartjuk kijelenteni, hogy nem kapni szeretnénk, hanem adni. Önzetlenül. A nyerészkedés pedig végképp meglehetősen távol áll mindannyiunk világképétől. Épp ezért a befolyt összegből kizárólag a honlap működését és bővítését, illetve digitális feladatok fejlesztését finanszírozzuk. Minden mást önkéntes munkában végzünk.

Mi meghoztuk a magunk döntését; nem néznénk tovább tétlenül, ami a gyerekek tömegével történik/nem történik… https://amappa.hu/projektleiras/#negy

Örömmel fogadunk minden támogatást, ugyanakkor megértjük és tudomásul vesszük a fenntartásokból, bizalmatlanságból, elkeseredettségből fakadó távolságtartást is. 

Reméljük, hogy munkánk előrehaladtával, s a közös erőfeszítés gyümölcseként létrehozott eszköz hasznosságával sikerül mind többeket magunk mellé állítani.

* A Tocsik-botrány (egy 804 millió forintos kísérlet arra, hogy a koalíciós partnerek kiegészítsék a pártfinanszírozást) megágyazott a Horn kormány választási vereségének. Ekkor, 1998-ban kérdezték az MSZP ügyvezető alelnökét egy szombat délelőtti rádióműsorban, így válaszolt: „Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani.” (Forrás. https://medianaplo.blog.hu/2020/07/28/medianaplo_kosane_kovacs_magda_fejfajara)